"Ти що, ох**ла?": Лазарєв поскандалив з українкою-зрадницею на музичній премії в Москві

Сергій Лазарєв поскандалив зі Світланою Лободою за лаштунками російської музичної премії "Муз-ТВ". Про це пише видання "Супер", повідомляють Патріоти України.

За словами очевидців, переможець номінації «Кращий музичний альбом» раптово підскочив до власниці титулу «Співачка року» і замість того, щоб привітати колегу, випалив їй в обличчя щось різке. Свідки інциденту розповідають, що до них виразно донеслася лише фінальна частина фрази Сергія на адресу Світлани: «Ти що, ох...ла? Типу найкрутіша?».

Причиною зоряної розбірки, як вважають колеги обох артистів, стало невдоволення Лазарєва тим, що Лободі у фіналі церемонії надали можливість виконати цілий сет з 6 пісень, тоді як Сергій з-за технічних проблем виступити зі своїм номером з Євробачення взагалі не зміг. Однак ніхто не очікував, що нерви зірки минулого «Євробачення» розхитаються настільки. Реакція самої Лободи пішла вже після виступу.

Виявивши, що під час її ефектного перформансу, несподівано спорожнів зоряний віп, оточення Лободи запідозрило в цьому Лазарєва, який, нібито, «підговорив» колег покинути залу, в знак протесту до призначення Лободи хедлайнером премії. Те, що насправді гості і артисти просто стомилися від спеки і розтягнулася на шість годин церемонії і рвонули на afterparty, нікого вже не хвилювало.

На наступний день найуважніші користувачі Instagram помітили, що Світлана не числиться в дописувачах Сергія, а той не лайкнув ні одного поста Лободи, пов'язаного з премією. Зазначимо, що у своїх "сторіс" в Instagram співак інформацію про їх сварці з Лободою висміяв і звинуватив у всьому "фантазію" журналістів.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...