"Ти, с*ка, сиділа під бомбами під час війни, потім приїжджаєш до Росії і випускаєш кліп з Кіркоровим": Популярна блогерка звернулася до співачки родом із Черкас

Дружина українського актора та режисера Руслана Ханумака, українська блогерка Аліна Шаманська поділилася, хто з артистів її найбільше розчарував під час повномасштабної війни, передають Патріоти України.

Шаманська ніколи не приховувала, що захоплюється Ані Лорак. Втім, все захоплення як рукою зняло, коли співачка-зрадниця показала своє ставлення до вторгнення РФ до України.

"Я її любила багато років. Вона для мене чомусь була взірцем. Вона мене дуже розчарувала і вбила всю любов до неї. Я тепер не слухаю, не люблю і не дивлюся за нею. Мені шкода", - сказала Шаманська у програмі "Слава+".

Також Аліна емоційно розкритикувала співачку Анну Asti, яка раніше співала у дуеті Artik & Asti і яка родом із Черкас.

Artik & Asti / © instagram.com/artik.

"Оця Asti кончена. Це просто треш. Це перша співачка, яка під час війни випустила кліп із Кіркоровим. Вона з Черкас. Я зараз розповім секрет. Вона перші дні війни провела (в Україні - прим. ред) під бомбами зі своїм чоловіком-росіянином і зі своєю родиною. Вони сиділи в підвалі. Це достовірна інформація. І ти, с*ка, сиділа під бомбами під час війни і приїжджаєш до Росії і випускаєш кліп з Кіркоровим. Мені здається, це найбільший щур", - сказала Шаманська.

Asti / © instagram.com/astiselfmade.

Також блогерку обурює, що українці продовжують слухати Asti. Вона залишається в топі українського ITunes. Водночас Аліна розповіла, хто її захопив під час повномасштабної війни: "Віталій Козловський. Мені здається, він відкрився абсолютно по-іншому зараз. Він став щирим. Він не боїться говорити правду", - зізналася блогерка.

Аліна зізналася, що підчас благодійного концерту в США до Козловського підійшли російські фани і хотіли з ним сфотографуватися. При чому вони говорили, що їм дуже соромно і вони люблять Україну. За словами Шаманської, він у дуже агресивній формі відмовив росіянам і не побоявся висловити свою лють.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...