"Ти спокушаєш чоловіків": У Калуші пенсіонерка назвала дівчину грішницею, бо та була в коротких шортах (відео)

У місті Калуш Івано-Франківської області пенсіонерка засудила дівчину за те, що вона вдягла короткі шорти. На думку жінки, таким чином вона "спокушає чоловіків", а значить "робить тяжкий гріх". Ролик про це дівчина на імʼя Анастасія опублікувала в TikTok. Він швидко зібрав понад 200 тисяч переглядів і багато коментарів, передають Патріоти України.

"Дівчатка, я вас прошу. Ви будете потім терпіти, будете плакати, не знати, чому, розумієте. Це страшне буде", – пригрозила літня жінка наслідками носіння шорт.Судячи з контексту розмови, вона натякнула, що через шорти дівчина може стати обʼєктом небажаної уваги чоловіків, що може закінчитися для неї дуже погано.

У коментарях навпаки зазначили, що шорти в дівчини не такі вже й короткі, а звичайної довжини для цього одягу. Крім того, коментатори наголосили, що у випадку з домаганнями звинувачувати треба не жертву та її вбрання, а того, хто чіпляється до людини.

"То може це чоловікам не треба спокушатись? Чи то вже не гріх?", "Бабуля, це лише ваша думка і віра. Ідіть собі і не зупиняйтесь", "Тобто жінка спокушає чоловіка, а чоловік, який дивиться на інших жінок і слина капає, то великий молодець", "Ну та най не спокушаються, це вони грішать, а не дівчатка", – писали під роликом.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...