"Ти справжня нагорода, яку сам Бог подарував мені": Ющенко привітав із днем народження близьку людину (фото)

Експрезидент Віктор Ющенко привітав свою старшу дочку Віталіну з днем народження. 15-го квітня їй виповнилося 44. Теплі слова на адресу іменинниці та фотодобірку політик опублікував у Facebook, передають Патріоти України.

«Донечко моя рідненька, дорога і кохана! Серденько, вітаю тебе з Днем народження та бажаю завжди залишатися такою чудовою, неймовірно красивою, з добрим серцем, з відкритою душею та світлими мріями!», - побажав Ющенко.

«Ти справжня нагорода, яку сам Бог подарував мені. Люблю тебе і обіцяю завжди тебе оберігати від зла, чути і розуміти у всіх життєвих ситуаціях. Величезних успіхів у твоїй праці, веселого натхнення, вірних друзів і безмежного щастя на довгі-довгі роки безхмарного і мирного життя! Кохання, удачі, добра, тепла - і нехай береже тебе щаслива доля, а все, що ти робиш, - завжди веде прямо до мрії! Зі святом, рідненька!», - написав колишній президент.

Віталіна відповіла на батьків допис, запевнивши, що любить його «аж до сонця , аж до неба, аж до зірок і назад».


"Використав свій статус заради ЗСУ": Антін Мухарський прокоментував чутки, що виїхав за кордон як багатодітний батько

четвер, 16 травень 2024, 20:28

Український актор та телеведучий Антін Мухарський заявив, що виїхав за кордон, щоб зібрати кошти на дрони для ЗСУ та повернутися додому. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. Український актор, телеведучий, співак Антін Мухарський,...

Серед підозрюваних - начальник жертви: У Польщі з особливою жорстокістю вбили українця

четвер, 16 травень 2024, 19:14

У Польщі з особливою жорстокістю вбили 48-річного українця. Затримано трьох громадян Польщі, серед яких начальник і колега вбитого. Про це повідомляє Wiadomosci з посиланням на місцеву прокуратуру, передають Патріоти України. Убивство сталося в Рокічин...