"Ти здавався безсмертним": Друзі розповіли подробиці загибелі Героя України "Да Вінчі"

Легендарний Герой України Дмитро Коцюбайло із позивним "Да Вінчі" загинув під Бахмутом під час ворожого обстрілу. Про це розповіли відомі військові фотографи Костянтин і Влада Ліберови, які також опублікували світлини "Да Вінчі", зроблені незадовго до його загибелі, передають Патріоти України.

Вони написали, що легендарний військовий був дуже сміливим і відчайдушним: "Кращий з кращих. Воїн. Друг. Легенда".

"Позавчора ти на моїх очах в‘їхав на танку у ворожу посадку, а після цього повів за собою на штурм людей. І вони пішли, не роздумуючи, бо вірили своєму командирові. Наступного дня ти голими руками з однією баклажкою води тушив танк з повним бк, який горів, в той час, коли всі боялись навіть наблизитись до нього", - йдеться в повідомленні.

Фотографи розповіли, що стали свідками обстрілу, у результаті якого загинув Дмитро Коцюбайло. "Це сталось у нас на очах. Обстріл. Ти сказав нам залишитись в укритті. Вибухи, багато вибухів. За хвилину крики: Медика! медика! Да Вінчі! Ми до останнього вірили. Ми до останнього молились. Ти був самим сміливим, самим відчайдушним із всіх, кого ми знали. Ти здавався безсмертним. До кінця днів ми пишатимемось, що знали тебе. Герої не вмирають", - написали Ліберови.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....