"Ти жирна - а ти х*р з рояля прибери": Мережа підняла на сміх Facebook-батл Зеленського і Тимошенко

Володимир Зеленський і Юлія Тимошенко обмінялися постами з критикою один одного в Facebook. Можливо, незабаром нас чекає продовження баттлу, а поки користувачі жартують над "першою серією", передають Патріоти України.

Зеленський написав, що Юлія Тимошенко раз в 5 років йде в опозицію, пропонувала йому призначити «своїх» людей на «солодкі» місця - взамін за це її партія підтримувала б Слугу Народу в усіх голосуваннях.

В кінці поста він спробував пожартувати про те, що опозиція схудла, адже їй не дають «солоденького». Тимошенко не забарилася з відповіддю і заявила, що буде чекати Зеленського на корпоративах зі «своїм піаніно».

Ось вона, справжня трагедія ...

Журналіст програми схема Михайло Ткач повноцінно прокоментував пост Зеленського.

І добив тонкотою (Тимошенко співпрацювала з Павлом Лазаренком на початку своєї політичної кар'єри).

Леонід Швець пояснює просту помилку Зеленського.

Тим часом саме Тимошенко стала головною опозиціонеркою.

Як її тільки не називали...

Джерело: Новое время

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...