Тикали пальцями і кричали - "Росіяни, геть": Туристи з РФ поскаржилися на "русофобію" в Греції

Група туристів з Росії, країни-агресора, поскаржилися на нестерпно важку "русофобію", якою вони нібито піддавалися під час відпочинку в Греції. Про це повідомляє російський портал "Стрічка", передають Патріоти України.

Туристи стверджують, що на острові Кос в їхній бік британські відпочивальники тикали пальцями, кричали "Росіяни, геть" і пошкоджували майно.

"Ми вирішили пройтися вздовж берега. Повертаємося, а наші речі вивернуті навиворіт, їжа в піску, взуття розкидане", – повідомила одна з російських жінок.

Інша російська туристка поскаржилася на русофобію в Афінах. Вона розповіла, що в кафе почула в свою сторону образи від жінки, схожої на туристку з Північної Європи.

"Уявіть: ви нікого не чіпаєте, а в вас мало не тикають пальцем з вереском: "Вас не повинно бути тут, сидите вдома і не ганьбіться", – заявила російська.

Правда, туристка додала, що ту жінку персонал попросив покинути кафе, а власник перепросив і в якості компенсації моральної шкоди дав безкоштовний десерт.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...