"Тиха охота" увінчалась вражаючим трофеєм: На Київщині чоловік знайшов гриб, що важить майже кілограм (фото)

Місцевий на Київщині знайшов величезний гриб, що важить 900 грамів. Чоловік зазначив, що виявив його у Фастівському районі. У мережі з'явилося кілька фоток великого гриба. Їх опублікував Євген Головко, який виявив знахідку, інформують Патріоти України.

Майже 1 кілограм

У коментарях люди захоплюються знахідкою місцевих. Вони запитують, де ростуть такі великі гриби. Чоловік розповідає, що це за селом Мотовилівка у Фастівському районі. Вага гриба – 900 грамів.
Чоловік ходив по гриби разом із хлопчиком. Ймовірно, це його родич. У коментарях пишуть, що дитину звати Микола.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...