Тихе щастя фрау Херманссон: Мер другого за населенням міста Швеції кинула політику і стала водієм сміттєвоза

Українським політикам варто дослухатись. Жінка стверджує, що її нинішня робота набагато спокійніше попередньої.

Як повідомляє Тjournal з посиланням на видання Squeekly, 56-річна Енн-Софі Херманссон займала пост глави міста з 2016 по 2018 рік. Переобратися не вийшло, тому жінка вирішила скористатися отриманими раніше правами на водіння великовантажних автомобілів. Вчитися жінка пішла завдяки поради батька - завжди мати запасний варіант на випадок звільнення. Так Херманссон і стала сміттярем, зазначають Патріоти України.

«Люди продовжують питати мене, якого біса я тут роблю. Але для мене це хороше рішення, мені ж потрібно платити за оренду », - розповіла вона.

За її словами, політичне життя було дуже неспокійною. Нинішня робота не обходиться без складнощів, але це звичайна робота, без зустрічей і телефонних дзвінків.

Херманссон має 12,5 тисячі передплатників в "Твіттері", де регулярно публікує цікаві історії про себе і своїх колег.

«Принаймні, мені тепер ніхто не докучає. Перехід від роботи політиком до роботи сміттярем - це не так уже й погано», - ділиться фру Херманссон.

Херманссон народилася в 1964 році на острові Тьyoрн. У 19 років почала працювати на заводі Volvo Cars, де займалася перевезенням запчастин, а пізніше приєдналася до профспілки металургів. Так почалася її політична кар'єра.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...