Тихо підійшов та мовчки вдарив: У київському ботсаду чоловік побив битою жінку з коляскою

12 жовтня в Києві у ботанічному саду імені Гришка невідомий чоловік напав з битою на жінку, що гуляла парком з дитячим візком. Про це повідомляє журналістка Ольга Корешкова, дочка постраждалої, в Instagram, передають Патріоти України.

За словами Ольги, інцидент стався близько 11:00. Її мати гуляла парком з дитячим візком, коли чоловік ззаду почав бити її битою по голові. Жінка розгубилася і обернулася, закриваючи обличчя руками. Поки вона кричала, зловмисник вдарив її ще два рази і втік. Постраждала теж побігла, вона кричала, поки її не помітили перехожі.

Ольга зазначила, що її мати працює нянею і дитина у візку не постраждала, її забрали батьки. Поліцейські патрулювали ботсад, але нападника не знайшли.

Пізніше журналістка написала, що її матері в лікарні наклали шви і зробили МРТ, через травми вона втратила багато крові. Вона уточнила, що на голові немає тріщин і не стався крововилив – няню врятувала шапка.

Ольга також поділилася, що її матір поклали у відділення лікарні під спостереження медиків тільки після скандалу.

“Лікар черговий не хотів її класти, мотивуючи своє рішення тим, що “Ну пацієнт ходить, говорити може, пам’ять є”… Ми почали сваритися, говорити, що струс від ударів, відкриті рани… Загалом, поки два дні під наглядом”, – написала вона.

Журналістка додала, що вестиметься слідство і правоохоронцям належить дізнатися про те, хто напав на її матір і чому. Як повідомляє “Інформатор“, читачі розповіли про подібний випадок, що стався 5 років тому там же, проте особа нападника їм невідома.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...