Тимчук не чистив зброю. Була депресія, грався з пістолетом... - ЗМІ

Народний обранець застрелився з нагородного бойового пістолета Форт-17.
Дмитро Тимчук. Фото: inforesist.org.

Народний депутат України Дмитро Тимчук міг навмисно покінчити життя самогубством, так як останнім часом він перебував у стані депресії, про що знали його сусіди і дружина. Про це у своєму telegram-каналі повідомляє The Newsroom, передають Патріоти України.

Згідно з уточненими даними, народний обранець застрелився з нагородного бойового пістолета Форт-17. Перед смертю Тимчук не чистив зброю, як повідомлялося раніше, а просто грався з нею, вставляючи або виймаючи магазин, пересмикуючи затвор і натискаючи на курок.

За словами дружини нардепа, вона просила чоловіка припинити це робити, однак він її не слухав. В момент, коли жінка відвернулася, пролунав постріл.

Правоохоронцями були поведені необхідні експертизи, в тому числі взяття змивів з рук цивільної дружини Тимчука на предмет наявності порохових газів. Не виключається, що нардеп міг вчинити самогубство, так як останнім часом, зі слів близьких, він перебував у депресії.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....