Тирану загрожує серйозне покарання: У Києві батько знущався з дочки та внуків

У Києві житель Святошинського району систематично знущався над дорослою донькою та виганяв її разом з дітьми з квартири. Про це пише Київська міська прокуратура, передають Патріоти України.

"55-річний киянин протягом тривалого часу систематично вчиняв домашнє насильство психологічного, фізичного та економічного характеру відносно своєї дорослої доньки у присутності малолітніх онуків, з якими проживає в одній квартирі", – йдеться в повідомленні.

Він ображав жінку нецензурними словами і бив, а також виганяв її разом з онуками з квартири. За словами правоохоронців, винувачений зловживає алкоголем, неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства та перебуває на обліку поліції.

"Обвинувачений перебуває на обліку Святошинського УП ГУ НП у м. Києві у категорії "кривдник", відносно нього вже розглядається в суді справа за фактом ухилення від проходження програми для кривдників (ст. 390-1 КК України)", – зазначають у прокуратурі.

Тепер зловмисникові загрожує до 2 років позбавлення волі.

Що перетворює воду в пластиковій пляшці на токсичний хімікат. Нові дослідження виявили потенційну небезпеку

середа, 26 червень 2024, 5:40

Дослідники радять уникати потрапляння прямих сонячних променів на пляшку з водою, оскільки це може зробити рідину небезпечною. . Як пише IFLScience, носити з собою пляшечку води протягом дня для підтримання водного балансу може бути чудовою ідеєю, осо...

Справа Тищенка: Встановлено причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі

середа, 26 червень 2024, 0:37

20 червня у Дніпрі на проспекті Дмитра Яворницького група чоловіків у балаклавах та камуфляжі без розпізнавальних знаків одягла на колишнього військового наручники та завдала йому тілесних ушкоджень. Поліція розпочала два кримінальні провадження - за н...