Сало насичує організм цінними жирними кислотами. Зокрема, рідкісною арахідоновою кислотою.

Люди, які вживають сало, краще захищені від вірусів. Про це розповіли дослідники з медичного університету Ганновера, після багаторічного дослідження, пише «Штерн». На їхню думку, сало сприяє посиленню захисних функцій організму в разі зараження вірусами. Але і не тільки таку корисність сала виявили німецькі дослідники, зазначають Патріоти України.
Сало насичує організм цінними жирними кислотами. Зокрема, рідкісною арахідоновою кислотою, яка бере участь в обміні холестерину і сприяє виведенню токсинів з організму. Таким чином організм стає більш стійким до вірусів. А щоб підвищити ефект, вчені рекомендують вживати сало з часником.
Крім того, сало відмінно допомагає від холоду і є відмінним енергетиком. Під час морозів організм вимагає більше жирної їжі, яка сприяє виробленню енергії. Усього на 1 грам сала доводиться 9 ккал енергії, завдяки чому воно прекрасно зігріває в мороз. Даний продукт є досить калорійним (в 100 грамах сала міститься від 720 до 902 кілокалорій). При цьому воно відноситься на 100% до натуральної їжі, не буває радіоактивним і не містить канцерогенів.
Вживати сало рекомендується і при прийомі спиртних напоїв, оскільки воно допомагає уникнути синдрому важкого похмілля. Справа в тому, що завдяки цьому продукту шлунок вбирається в потужний жировий прошарок, не дозволяючи алкоголю швидко засвоюватися і надходити в кров, а тому спиртне вбирається організмом поступово, вже перебуваючи в кишечнику.
Амазонський гоацин — один із найдивніших птахів світу, відомий різким запахом, схожим на коров’ячий гній. Його незвичайна травна система ферментує листя, через що він вважається «найсмердючішим птахом» регіону. Саме ця особливість дозволяє йому виживат...
На початковій стадії стосунків зовнішній вигляд і краса партнерів відіграють ключову роль у формуванні інтересу один до одного. Однак для справжніх глибинних стосунків важливішими є доброта, співчуття, чесність, сумісність і відчуття поряд з партнером,...