Титуловану білоруську плавчиню викрили в підтримці агресії РФ проти України (відео)

Білоруська плавчиня, бронзова призерка чемпіонату світу та володарка двох ліцензій на Олімпіаду в Парижі Анастасія Шкурдай брала участь в пропагандистському заході разом з головою Брестського обласного виконавчого комітету Юрієм Шулейком, який підтримує війну РФ проти України. Про це інформує Base of Ukrainian sports, передають Патріоти України.

23 лютого цього Шкурдай взяла участь в пропагандистській зустрічі Шулейком. Під час зустрічі Шулейко вітав Шкурдай з нагородою чемпіонату світу, яку він назвав «перемогою для країни».

Варто зазначити, що Шулейко, через свою підтримку російської агресії проти України, потрапив під санкції ЄС, Канади, Швейцарії, України та Великої Британії.

Участь Шкурдай в подібних заходах прямо суперечить рекомендаціям Міжнародного олімпійського комітету щодо участі російських і білоруських спортсменів в Олімпійських іграх. Тож тепер білоруска має бути відсторонена від участі в Олімпіаді.

Олімпійські ігри в Парижі відбудуться з 26 липня по 11 серпня 2024 року.

Моторошно навіть дивитися: У Стамбулі раптово обвалився житловий будинок (відео)

неділя, 2 червень 2024, 22:53

У неділю, 3 червня, в турецькому місті Стамбулі раптово обвалився триповерховий житловий будинок, стіна якого упала просто на проїжджу частину вулиці. За попередніми даними місцевої влади, одна людина загинула, ще вісім отримали поранення. Серед постра...

Влада оголосила 2-й рівень небезпеки: У Баварії проводять масштабну евакуацію населення

неділя, 2 червень 2024, 22:43

Влада німецької федеральної землі Баварія закликала до евакуації мешканців регіонів, яким загрожує затоплення на тлі сильних дощів. Через підвищення рівня води у Дунаї та його притоках оголошено режим природної катастрофи у 10 баварських комунах. Про ц...