Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України.

«Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж іще за часів спортивної кар'єри був при армії та виступав за клуб ЦСКА. Встиг навіть звання майора отримати. Звичайно, я завжди розумів, що це не моє, але прийшов запитати, чим можу допомогти. Мені сказали: „Товаришу майоре, йдіть додому. У вас, мабуть, там є важливіші справи“. Річ у тім, що розжалувати мене до рядового не могли, а старших офіцерів там і без мене вистачало. Воювати нема кому, а командувати купа охочих. Ну, як завжди в нас», — наводить слова Лісогора Sport-express.ua.

Також титулований український спортсмен розповів, що робив після того, як отримав відмову від представників ТЦК. «З літа поступово разом із друзями почав включатися у волонтерську діяльність. Займалися доставленням вантажів по України та з-за кордону.

Восени мені стало нездоровитися. Пройшов загальне обстеження, за підсумками якого мені сказали, що в мене жовчний «вмер» — увесь у каміннях і його необхідно видаляти. Довелося лягти під ніж. Ще й діагностували в мене невеличкі проблеми із серцем.

Після спорту я не закінчував плавати й плаваю по сьогодні. Звичайно, не в тих об'ємах, які були раніше. Чув, що не бажано різко кидати, бо можуть бути нюанси. Ось я на собі їх і відчув. Коли зі мною усе це сталося, я приніс необхідні документи на ВЛК і мене списали з військового обліку", — сказав Лісогор.

Додамо, що Олег Лісогор являється семиразовим чемпіоном світу та двадцятиразовим чемпіоном Європи з плавання. Олег є ексволодарем світового рекорду на дистанції 50 м брасом, яку подолав за 26.17 секунд, побивши свій попередній рекорд в 26.20 секунд.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...