"Тиждень тому ще ходила у шубі": Слава Камінська розповіла про життя з дітьми та мамою в Нідерландах

В ефірі програми Ранок з Україною співачка зізналася, як змінилося її життя за кордоном, передають Патріоти України.

Ексучасниця гурту НЕАНГЕЛИ, співачка Слава Камінська на початку війни виїхала з дітьми до Нідерландського селища Нордвейк, бо в Амстердамі живе її рідна сестра, в якої їхня мама на той момент гостювала. І хоча європейська країна зустріла зірку гостинно, Камінська запевняє, що до такого життя треба звикати.

«Я вже селянка. Але, щиро кажучи, тут дуже гарні села! Їдеш вулицею і насолоджуєшся краєвидами — все як із мультика. Якби тільки не було так холодно і люди не були такими нордичними — взагалі було б супер! Уявіть, минулого тижня я ходила в шубі», — розповіла співачка.

Проте, не лише погодні умови виводять зірку зі стану комфорту, сьогодні їй доводиться жити в невеликому номері разом із мамою, двома дітьми та собакою.

«Мабуть, я настільки завинила в минулому житті, що сьогодні я з мамою, беззубою собакою, немає нянь і ми вживаємось на 10-ти квадратних метрах! Я не розумію, за що це мені. Я начебто завжди добре ставилася до людей, допомагала… що зі мною не так?» — емоційно висловилася зірка.

Таке життя змусило Камінську навчитися чогось нового, так, наприклад, тепер артистка знає, як заповнити бак бензином і може власноруч випрати речі. Проте найбільший біль викликають думки про дім і колишнє життя.

«І діти, і я дуже хочемо повернутися додому. Лаура постійно запитує, як там її іграшки, чи не поцупили їх, чи не підірвали? Діти як діти. Я вже зараз поверталася б, мені все одно на тривоги, але як згадаю, як я вивозила дітей звідти, боюся, що вдруге це зробити просто не вдасться», — зізналася Слава Камінська.

Нові зарплати для військових в Україні: Хто отримуватиме 190 тисяч

понеділок, 29 квітень 2024, 6:22

Кабінет міністрів з 1 квітня ухвалив додаткову фінансову винагороду військовим у розмірі 70 тисяч гривень. Ця виплата може застосовуватися вже з цього місяця. Це не заміна 100 тисяч "бойових", а додаткова винагорода для тих, хто перебуває на передовій,...

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...