У 2017-му році несправедливо вчинила з Джамалою: Відомий продюсер розповів про "карму" для Руслани на "Євробаченні"

Український режисер та продюсер Олег Боднарчук висловився про скандал на Євробаченні, який розгорівся через співачку Руслану. Зірка не виступила на головній сцені у Ліверпулі, цьому передували її заяви, у яких вона зазначала, що її не запросили. За словами Боднарчука, з Русланою сталася "цікава історія", передають Патріоти України.

Він пригадав Євробачення 2017 року, яке проходило в Україні. Тоді, стверджує продюсер, співачка та її чоловік "захопили" увесь процес підготовки. "З Русланою така сталася цікава історія. Можливо, можна було написати сценарій і зняти міні-серіал для Netflix. Тому що ця історія складається з двох частин. Перша частина, давай згадаємо 2017 рік і Євробачення в Києві. Я мав честь починати підготовку до цього конкурсу, мене обрали креативним продюсером Євробачення в Києві. І ми три місяці працювали з командою, яка приїхала зі Швеції, Німеччини, вона була збірна... Розробляли, багато у нас було цікавих ідей. І в якийсь прекрасний момент команда Руслани з чоловіком Ксенофонтовим і з паном Грицаком рейдерськи захопили взагалі процес підготовки до Євробачення", - заявив режисер в інтерв'ю для Аліни Доротюк.

Як стверджує Боднарчук, його та усю команду "посунули". Мало того, в програму конкурсу додали виступ Руслани, хоча планувалося присвятити подію Джамалі, яка перемогла на Євробаченні у 2016 році.

"Вони рейдерськи захопили усю концепцію. Впихнули виступ Руслани... Мало того, що це було Євробачення на честь Джамали, а супер-перформанс був у Руслани... В мене виникає логічне питання. Це було справедливо взагалі? Стосовно Джамали, концепції конкурсу, взагалі стосовно людських норм. Ні, це було несправедливо. Те, що сталося з Русланою цього року, коли концепцією конкурсу були наші учасники, які зайняли з першого по десяти місця, вони майже усі були задіяні. Чи було справедливо не включити Руслану? Ні, це було несправедливо... Звичайно, Руслану там би зустріли оплесками, усі б згадали першу перемогу України. Їй було там місце. Але коли ти складаєш перше "несправедливо", друге "несправедливо", то разом це виходить - дуже справедливо", - розповів Боднарчук.

Втім, він зазначив, що цього року ситуація з Русланою викликала у нього жалість. За словами продюсера, співачка нагадувала про себе, проте не потрапила на сцену у фіналі. І це, визнав Боднарчук, не прикрашає Україну.

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...

"Колишніх десантників не буває": На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов

вівторок, 16 квітень 2024, 14:30

На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він вступив до лав ЗСУ восени 2022 року. Про це інформує "Суспільне", передають Патріоти України. Інформацію про загибель підтв...