У 50-поверховій будівлі Москви трапилась "бавовна". Влада повідомляє про атаку БПЛА. Закрито міжнародний аеропорт "Внуково"

Пропагандистське російське видання ТАСС повідомило про "хлопок" у 50-поверховому будинку "IQ-кварталу", розташованому в "Москва-Сіті".

"Унаслідок вибуху на рівні 5-6 поверху 50-поверхової будівлі на Пресненській набережній, 10с2 порушено скління", - сказав співрозмовник агентства.

Пропагандисти додають, що постраждалих нібито немає, і пожежі не виникло.

При цьому вежу "IQ-кварталу" в "Москва-сіті", пише ТАСС, евакуйовано після "хлопка".

У свою чергу мер столиці держави-агресора Сабонян додав, що була здійснена атака нібито українських безпілотників, у результаті чого пошкоджені башти будівлі.

При цьому, пишуть росЗМІ, аеропорт "Внуково" закрили на вліт і виліт.

Трохи пізніше подію прокоментувало і Міноборони РФ. У Шойгу заявили, що відбили атаку дронів на Москву і область. Зокрема, у неділю, 30 липня, у відомстві розповсюдили заяву, що "вранці 30 липня припинено спробу терористичної атаки київського режиму безпілотними літальними апаратами по об'єктах у місті Москві".

Там повідомили, що нібито один "український БПЛА" знищено в повітрі "засобами ППО" над територією Одинцовського району Московської області.

Ще два безпілотники "були пригнічені засобами радіоелектронної боротьби" і, "втративши управління, зазнали краху на території комплексу нежитлових будівель Москва-Сіті".

Також заявляється, що одна людина постраждала під час вибуху у вежі Москва-Сіті.

Тим часом, як повідомляють у соцмережах, безпілотник вцілив у приміщення Мінекономрозвитку.

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...

Слуги Зеленського різко піднімають податки і собі зарплатню. А тим часом вже третині українців має гроші тільки на їжу, і ще кожному десятому не вистачає навіть на це - соціологи

субота, 27 липень 2024, 20:00

32% сімей в України грошей вистачає лише на їжу - купувати одяг складно. Про це повідомляє видання Дзеркало тижня з посиланням на дані Центра Разумкова, передають Патріоти України. . Ще майже половині сімей українців (48%) грошей вистачає на їжу та о...