"Ти залишишся у наших серцях": У 58 років помер зірка культового серіалу "Беверлі-Гіллз 90210"

Стало відомо про смерть актора популярних американських серіалів Девіда Гейла. Його серце зупинилося в суботу, 20 січня, на 59-му році життя. Причини смерті знаменитості поки не розголошують. Про це повідомляє The New York Times, передають Патріоти України.

Гейл прославився завдяки ролі в культовому серіалі "Беверлі-Гіллз 90210", де зіграв Стюарта – нареченого головної героїні Бренди Волш, яку втілила на екрані знаменита Шеннен Догерті.

Персонажі Гейла та Догерті планували одружитися в Лас-Вегасі, проте зрештою розбіглися. Крім того, актор запамʼятався завдяки таким популярним проєктам, як "Швидка допомога", "Робін Гудс", "Саванна", "Порт Чарльз" та іншим. Востаннє його бачили на екранах у 2008 році у фільмі жахів The Belly of the Beast.

Сестра актора Кеті Колменарес прокоментувала смерть 58-річного брата. Вона щемливо звернулася до близької людини: "У моєму житті не було жодного дня, коли б ти не був зі мною поруч, завжди моїм напарником, завжди моїм найкращим другом, готовим зіткнутися з будь-чим і будь-ким разом зі мною... Я буду міцно тримати тебе кожен день у своєму серці, ти чудова, любляча, дивовижна людина, за якою я сумуватиму щосекунди назавжди".

Українців штрафуватимуть за борги по комуналці: Як можуть покарати

понеділок, 20 травень 2024, 13:56

В Україні повертаються штрафи і пеня за несплату комунальних послуг, примусове стягнення заборгованості та можливість відключення від послуг для боржників, крім тимчасово окупованих територій і зон бойових дій. Боржникам можуть нараховувати пеню до 0,0...

"Деякі намагаються вирішити питання кардинально": В Україні назвали головні складнощі з пошуком ухилянтів

понеділок, 20 травень 2024, 12:44

Українським правоохоронцям вкрай рідко вдається відшукати серед військовозобов’язаних громадян тих, хто ухиляється від мобілізації. Адже деякі чоловіки намагаються вирішити питання кардинально – тікають за кордон. Про це в розмові з OBOZ.UA розповіли у...