У 8-річної української моделі, яка завела роман з 13-річним блогером, виявили близького родича у Верховній Раді (фото)

Родичем 8-річної української моделі Мілани Маханець, яка за підтримки матері хвалиться своїми відносинами з 13-річним блогером Павлом Паєм, виявився головний консультант секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Сергій Шумейко, повідомляють Патріоти України.

Журналісти виявили, що в одній з соцмереж на сторінці дівчинки є список її родичів, в якому в графі "дідусь" вказано Сергія Шумейка, 1962 року народження.

У телефонній розмові головний консультант секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Сергій Шумейко підтвердив цей факт. При цьому він зауважив, що не дуже цікавиться скандалом з фотографіями внучки в Instagram. "Я не звертаю на це уваги. У неї є мати, у неї є своя якась думка", - сказав з цього приводу дідусь дівчинки.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...