У "Амкарі" я заробляв більше, ніж у "Ворсклі": Український футболіст досі хвалить Росію

Колишній півзахисник "Ворскли" Олег Міщенко вважає російський чемпіонат сильніший за український. У 2015 році він перебрався до Пермі, передають Патріоти України.

"Я вибрав Росію, і поясню, чому. Пам'ятаю ще ті часи, коли кайфував від гри московського "Спартака". Я знав, як робиться в Росії", - розповів він fanday.net та продовжив:

"У нас гравець вистрілює - і все тягнеться дуже довго. Ось згадайте Романа Безуса, коли він був в Полтаві. Він був на божевільному рівні, а його тільки через два роки забрали в "Динамо".

А в Росії такого нема: як тільки гравець вистрілював, то його забирали відразу. Кар'єра йде швидше. Я хотів тоді потрапити в "Спартак", тому і вибрав Росію. У них чемпіонат навіть не на п'ять, а на десять голів сильніший, ніж наш - це факт. Те, що наша збірна сильніша, ніж їх - це теж факт.

Той чемпіонат, який був у нас з 2010 по 2016 рік, був набагато сильніший за російський. Але зараз Росія попереду України на років десять у розвитку футболу. Коли такого не було, ми були сильнішими і мали якісних футболістів.

Зараз зарплати в Росії в раз тридцять більше, ніж в Україні. У "Амкарі" я заробляв більше, ніж в українських клубах - 30 000 доларів на місяць. Коли з Громовим сфотографувався на фоні Кремля, я тоді був молодий, не було такого розуму, мислення, як зараз.

Мені тоді відразу зателефонував Рома Зозуля, напхав мені торбу, типу, що я роблю, "видали швидко". Я видалив відразу. Розумів, що можуть бути якісь наслідки. Це був просто необдуманий крок. Не було мети когось спровокувати. Просто необдумане рішення виставити фото".

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...