У Ан-26 у Чугуєві не відмовляв двигун, - ДБР

Версію теракту можна буде спростувати лише після проведення вибухотехнічної експертизи.

У Державному бюро розслідувань заявили, що інформація про відмову двигуна літака Ан-26, який розбився в Чугуєві, не відповідає дійсності. Про це заявив голова Головного слідчого управління ДБР Максим Борчаковський, передають Патріоти України.

"Була інформація щодо зниження тиску індикатора крутного моменту. А та інформація, яка звучить, що взагалі відмовив двигун, – не відповідає дійсності", – зауважив він.

Водночас, додав Борчаковський, усі ці обставини встановлюються під час проведення технічного розслідування, яке здійснює головна інспекція Міністерства оборони.

Крім того, очільник ГСУ ДБР зазначив, що слідство не відкидає всіх можливих версій катастрофи літака під Харковом. Він наголосив, що версію теракту можна буде спростувати лише після проведення вибухотехнічної експертизи.

"Усі версії, які нині звучать у ЗМІ, не відкидаються... Нині вирішується питання щодо вибухотехнічної експертизи... Її буде проведено однозначно. Крім вибухотехнічної експертизи, здійснюється технічне розслідування", – пояснив Борчаковський.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...