У артиста стався крововилив. Тур Андрія Данилка Європою скасовано

Андрій Данилко через хворобу скасував концерт у Таллінні, який було заплановано на 5 березня. Про це повідомляють на сайті компанії, яка займається продажем квитків у країнах Балтії.

«У Андрія Данилка на тлі ларингіту стався крововилив у голосові зв'язки. Це небезпечний стан, який потребує серйозного лікування та повного голосового спокою протягом кількох тижнів. У зв'язку з цим, менежмент артиста, за вказівкою лікарів, переносить європейський тур. До 3 березня буде оголошено нову дату, коли відбудеться концерт Вєрки Сердючки & Band. Усі квитки будуть дійсними на нову дату», – йдеться в повідомленні.

Зазначають, що європейський тур Данилка через хворобу змістять на два місяці. Сам музикант поки ніяк не прокоментував ситуацію, що склалася.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...