У багатоповерхівці в Києві сталася пожежа, є постраждалі (фото, відео)

Займання виникло в одній із квартир на шостому поверсі.

Сьогодні, 1 лютого, сталася пожежа у 9-поверховому житловому будинку на просп. Лісовому, 19 в Деснянському районі столиці. Повідомлення про загорання надійшло до оперативно-координаційного-центру Головного управління ДСНС України у Києві о 6:12, передають Патріоти України.

На місце події прибули найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. Вогнеборці встановили, що займання виникло в одній із квартир на шостому поверсі, інформує прес-служба столичного управління ДСНС. Під час проведення розвідки рятувальники виявили в квартирі чоловіка 1956 року народження, якого вивели з помешкання та передали бригаді швидкої медичної допомоги. Медики госпіталізували потерпілого, встановивши попередній діагноз «отруєння чадним газом». Також бійці вивели на безпечну відстань чотирьох людей з вищих поверхів.

О 6:40 вогнеборці локалізували загоряння та о 6:54 – ліквідували. На місці було задіяно 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 20 чоловік особового складу. Причина пожежі наразі встановлюється.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...