У багатих свої примхи: Харків'янин тримає вдома лева (відео)

Красунчик їсть на добу 7 кг свіжого м'яса. Періодично харчується рибою і куркою, а по неділях у нього розвантажувальний день.

Харків'янин виростив вдома лева. Тварині три з половиною роки, він відгукується на ім'я Красунчик, розповів господар лева, передають Патріоти України з посиланням на Vgorode.
Як повідомив чоловік, лев живе у нього з самого народження. Цілодобово за твариною доглядають 2 людини, іноді до нього приїжджає дресирувальник з-за кордону. Красунчик офіційно зачипований, має паспорт і проходить регулярне обстеження.
"На вихідних ми з ним буваємо за містом. Зазвичай він з 22:00 до 6:00 гуляє територією будинку і знаходиться під наглядом відеодатчиків модернізованої охоронної системи. Красунчик замінює кількох охоронців. Улюблена гра Красунчика - це боротися. Якщо він програє, він цілий день нічого не їсть. Йому треба обов'язково, щоб останній я програв, щоб він мене завалив. Боротьба - це його улюблена гра", - повідомив господар лева.
Красунчик їсть на добу 7 кг свіжого м'яса. Періодично харчується рибою і куркою, а по неділях у нього розвантажувальний день. Він любить їсти з рук.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...