У банді був полковник СБУ: У Києві затримали викрадачів людей (фото)

Четверо бандитів вже засуджені судами. Ще чотирьом, серед яких полковник СБУ, який раніше обіймав високі посади, обвинувальні акти спрямовані в суд.

У Києві закінчено розслідування діяльності організованої групи, яка займалася викраденням людей. До її складу входили кримінальні авторитети і співробітники СБУ. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила перший заступник ДБР Ольга Варченко, передають Патріоти України.

За її інформацією, всього в банду входили 11 осіб. Це і ті, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, і співробітники правоохоронних органів (колишні і діючі) та інші. У групі була своя ієрархія.

«Протягом 2016-2018 років вони вчиняли тяжкі й особливо тяжкі злочини проти життя, здоров’я, свободи, недоторканності і власності осіб на території Києва та Київської області», – написала вона.
Ці люди викрадали громадян, позбавляли їх волі, катували, вимагали гроші на загальну суму понад 2,5 млн доларів США і майно.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...