У Бацьки радо рапортують про зниження заражень COVID-19 до 750 на добу: Білоруси підозрюють фальсифікацію

Кількість нових випадків COVID-19 в Білорусі станом на 11 червня різко впала після рекордного приросту напередодні. Так за добу Міністерство охорони здоров'я Білорусі зафіксувало 750 нових випадків зараження COVID-19, п’ять пацієнтів померли, всього в країні виявлено 51 816 випадків коронавірусної хвороби, з початку пандемії померли 293 пацієнти, зазначають Патріоти України.

Одужали і виписані 26 643 пацієнти, у яких раніше був підтверджений COVID-19. За весь період поширення інфекції на території Білорусі проведено 678 570 тестів.

Днем раніше в Білорусі зареєстрували 1161 новий випадок інфікування. Це рекордне число за добу з початку пандемії. Влада Білорусі послідовно відмовляється вводити жорсткі обмеження через пандемію коронавірусу. Опозиційні ЗМІ стверджують, що влада занижує число інфікованих і замовчує про реальний стан справ в країні.

Виїзд за кордон під час війни: Чи має на нього право заброньована особа

вівторок, 30 квітень 2024, 0:27

В Україні триває загальна мобілізація та оголошено воєнний стан. У цей час чоловіки призовного віку отримують повістки та можуть вступити до лав ЗСУ. Але деякі з них мають право на відстрочку. У тому числі ті, хто має бронь від призову, передають Патрі...

Правила нарахування пенсій в Україні: Кому за новим законом не зарахують стаж за останні 10 років

понеділок, 29 квітень 2024, 23:50

Відповідно до нових змін у законодавстві, українцям, які працювали за кордоном, спростили облік страхового стажу. Однак деяким особам до стажу можуть не зарахувати останні 10 років, повідомили у Міністерстві соціальної політики, передають Патріоти Укра...