У Бельгії поїзд протаранив вантажівку, загинув українець (фото)

У бельгійському місті Дудзеле товарний поїзд протаранив вантажівку, в результаті чого водій загинув на місці події. Про це повідомляє Nieuwsblad, передають Патріоти України.

Загиблому українцеві було 55 років. Причіп вантажівки від удару розлетівся по залізничних коліях. Опори і лінії електропередач також були сильно пошкоджені.

Інцидент стався у середу, 3 березня. Поліція вважає, що головна і, швидше за все, єдина причина аварії - туман. Через погані погодні умови чоловік міг не помітити світлофор на переїзді. Правоохоронці продовжують з'ясовувати всі обставини того, що сталося.

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...