У Бердянську дельфіни біля самого берега вистрибували з води і гралися з людьми: Мережу зворушило відео

Дельфіни влаштували справжнє свято для відпочивальників у Бердянську. На один із місцевих пляжів припливла ціла їхня зграйка: вони виринали з води прямо перед людьми, що купалися в морі. Відео з дружніми дельфінами оприлюднила на своїй Фейсбук-сторінці користувачка Юлія Шелкопляс, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як відпочивальники у морі захопливо спостерігають за двома дельфінами, що виринають зовсім поруч. Згодом перед самісінькою камерою з’являється ще один дельфін. Він вистрибує з води буквально за кілька сантиметрів від дівчинки, що плаває поруч.

Це викликає шквал захоплених вигуків у відпочивальників. Щоправда, не всі користувачі повірили, що відео було відзняте саме на Азовському морі. Дехто засумнівався через надто чисту воду, яка швидше властива Чорному морю.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...