У Бердянську загадково зник таксист разом із пасажирами (фото)

Близько десятої години вечора 22 липня 34-річний Іван Панченко взяв трьох людей до себе в машину, подзвонив дружині і повідомив що їде в Токмак. Вночі зв'язок з водієм пропав.

Іван Панченко. Фото: соцмережі.

У Бердянську, Запорізької області, вже дві доби шукають зниклого таксиста Івана Панченка, який увечері 22 липня взявся відвезти клієнтів в сусіднє місто Токмак та пропав. Про це повідомляє "КП в Україні", передають Патріоти України.

За наявною інформацією, близько десятої години вечора 22 липня 34-річний Панченко взяв трьох людей до себе в машину, подзвонив дружині і повідомив що їде в Токмак. Вночі зв'язок з водієм пропав. Коли вранці чоловік так і не з'явився вдома, дружина вирушила в поліцію писати заяву про зникнення.

"Є інформація, що він узяв трьох чоловік, як кажуть таксисти "з бордюру", довезти в Токмак. Принаймні так кажуть всі очевидці. Відразу ж відзвонився дружині, сказав, куди їде. Пізніше, вже вночі, повідомив, мовляв, перебуваю під Токмаком, де конкретно - не сказав. Після цього зв'язок обірвався, телефон перестав відповідати. Пошуки ведуться вже дві доби, дуже сподіваємося, що Ваня живий і з ним все в порядку. Ми намагаємося залучити якомога більше людей. Чіпляємося за будь-які версії" , - говорить друг зниклого Олександр Баранець.

За його словами, Іван - людина серйозна і відповідальна, батько трьох дітей, в таксі підробляв у вільний час, щоб заробити зайву копійку, а взагалі працював на виробництві меблів. Крім правоохоронців, в пошуках активно допомагають його друзі, знайомі і колеги-таксисти. Вони групами на своїх машинах прочісують місцевість, колесять по району, розпитують, чи не бачив хто темно-синій Daewoo Sens з номерами АР3627ЕК. "Пошуки ведуться, але поки ні водія таксі, ні його машину знайти не вдалося. Робиться все можливе", - зазначили в прес-службі Нацполіції Запорізької області.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...