У берегів Галліполійського півострова потопили найбільший пасажирський літак в світі (відео)

Від туристів-пірнальників відбою не буде, переконані організатори
У Туреччині потопили пасажирський літак (ВІДЕО)

Поблизу порту Ібріче, що на північному заході Туреччини, затопили літак Airbus A330. Подія відбулась 14 червня. Відомо, що це є урядова акція з метою популяризувати підводний туризм, зазначають Патріоти України.

Частини літака були доставлені з Анталії на шістьох вантажівках. Повітряне судно опустили на дно Егейського моря на відстані півтора кілометра від узбережжя. Партнером акції став проект Трансатланський газопровід (TANAP).

Варто зазначити, що літак покоїться на глибині 30 метрів від поверхні моря. Повітряне судно, яке віджило своє, стане штучним рифом у затоці Сарос. До слова, це найбільший затонулий літак у світі.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...