У Білій Церкві лікар-маніяк знайшов собі чергову жертву, завдавши незнайомому перехожому 11 ударів кухонним ножем

Місце злочину

У Київській області стався ще один дикий випадок — на Таращанському мості у Білій Церкві лікар убив перехожого, завдавши йому 11 ударів ножем, зазначають Патріоти України.

Як повідомили у ГУ НП в Київській області, увечері 8 липня місцевий житель повертався з роботи додому. Посеред мосту на нього напав чоловік з ножем. Поліцейським про закривавлену людину, яка лежить на проїжджій частині, повідомив водій.

Постраждалого встигли доставити у лікарню ще живим, проте під час реанімаційних заходів 48-річний чоловік помер.

Через певний час поліція затримала підозрюваного — 38-річного уродженця Луганщини, який працює лікарем у Володарський лікарні. «Він безпричинно наніс 11 ножових поранень загинувшему з хуліганських спонукань», — зазначив голова поліції Київщини Андрій Нєбітов.

Сам затриманий стверджував, що чоловік на мосту нібито вдарив його по голові сумкою, що медик сприйняв як агресію і «відмахнувся» від перехожого кухонним ножем, який у нього був із собою.

У той же час начальник обласної поліції повідомив, що медика раніше затримували за напад на людину, якій він завдав більше 40 ударів викруткою. «Тоді зловмисника помістили у ізолятор тимчасового тримання, йому інкримінували замах на вбивство і провадження було направлено в суд, однак, порушивши всі обмеження, він вчинив новий злочин. Зараз суд обрав стосовно нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», — додав Андрій Нєбітов.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...