У Білорусі проти мітингувальників застосували світлошумові гранати і сльозогінний газ (відео)

За даними преси, по людях стріляють як в Мінську, так і в Гомелі. Незважаючи на це на мітингах збирається все більша кількість протестувальників.

У Гомелі силовики застосували щодо протестувальників сльозогінний газ та світлошумові гранати. Це сталося тоді, коли колона мітингувальників наблизилася до силовиків. Про це повідомляє білоруський портал Onliner BY, передають Патріоти України.

Після застосування газу та гранат почалися жорсткі затримання. Як пише російське агентство "ТАСС" в міліції Гомеля підтвердили застосування спецзасобів для розгону протестувальників.

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...

Дослідження показало: Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника

понеділок, 29 квітень 2024, 16:22

Ділянка моря між Флоридою, Пуерто-Ріко та Бермудськими островами широко відома як Бермудський трикутник. Таку назву він отримав у ХХ столітті, коли його почали пов'язувати із загадковими зникненнями літаків та човнів. Багато років стверджується, що к...