У боях з російськими загарбниками загинув українець з Польщі, котрий до війни працював у мерії Любліна

Микола Мялковський

У бою загинув 28-річний працівник мерії польського міста Любліна українець Микола Мялковський, який повернувся в Україну і пішов на фронт з першого дня повномасштабного вторгнення Росії. Про це повідомляють мер Любліна Кшиштоф Жук і мати загиблого Тетяна Мялковська.

"Дуже сумна звістка прийшла з України. Під час боїв з російським агресором загинув працівник Люблінської мерії Микола Мялковський", - повідомив мер міста.

Микола Мялковський працював у відділі стратегії та підприємництва мерії Любліна, але покинув роботу, коли Росія напала на Україну і вступив до лав ЗСУ.

Мати загиблого написала "Миколу на щиті везуть додому в Луцьк" і опублікувала добірку світлин.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...