Розгорівся скандал: У "Борисполі" транслювали карту України без Криму (фото)

У приміщенні аеропорту "Бориспіль" транслювали відеоролик, на якому Україна відображена без окупованого РФ Криму. Поліція відкрила кримінальне провадження. До правоохоронців звернувся один з пасажирів аеропорту. Він заявив про підозрілий відеоролик, інформує прес-служба поліції, повідомляють Патріоти України.

За цим фактом слідчим відділом відділення аеропорту "Бориспіль" було відкрито кримінальне провадження за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

Наразі правоохоронці з’ясовують обставини події. Вони опитують працівників аеропорту, встановлюють осіб, які монтували та надали проморолик для розміщення.

Попередньо поліцейські встановили, що лист з пропозицією розміщення відеоконтенту надійшов до підприємства з Міністерства інформаційної політики. Тож поліцейські збирають доказову базу для оголошення підозри особам, які замовили та створили відеопродукт.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...