У Бразилії помер популярний співак, котрого у власному будинку вкусив за обличчя отруйний павук

У Бразилії помер популярний співак Дарлін Мораїс, якому було всього 28 років. Причиною стали ускладнення після укусу павука за обличчя.

Членистоногий вкусив виконавця у його будинку в північно-східному місті Міранорту 31 жовтня. Після цього на обличчі чоловіка зʼявився яскравий синець, а сам він відчував постійну втому і слабкість, передає Daily Мail.

Дружина Мораїса – Жульєнні Лісбоа – розповіла, що протягом тижня у її чоловіка, окрім втоми і синця, який змінював колір на темніший, розвинулася алергічна реакція. Співак звернувся до лікарні в Міранорте, де йому надали допомогу і виписали в п'ятницю.

Утім, стан виконавця лише погіршувався. У неділю, 5 листопада, він був госпіталізований до Головного госпіталю міста Палмас. Наступного дня, 6 листопада, серце Мораїса зупинилося.

18-річна падчерка співака також постраждала від укусу павука. Наразі дівчина знаходиться в лікарні. Її стан характеризують як стабільний.

Зазначається, що у Мораїса залишилися шестирічна донька та однорічний син. У січні 2024 року співак та його гурт, який складався також із брата та найкращого друга Дарліна, планував дати живий концерт і випустити його в записі.

Музикою Мораїс почав займатися у 15 років. Він з гуртом регулярно виступав у штаті Токантинс, а також у сусідніх штатах Гояс, Мараньян і Пара.

"Він завжди був оточений друзями, і для нього це завжди було приводом для святкування... Він завжди був дуже щасливим і усміхненим з усіма, хто його оточував. Володар величезного серця, завжди допомагав людям навколо", – згадують співака близькі.


Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...