У Броварах дівчина одужала від коронавірусу

Станом на сьогодні в місті є тільки один випадок інфікування - у чоловіка, який був у Єгипті.

На Київщині в місті Бровари 21-річна дівчина одужала від коронавірусу, ще один заражений йде на покращення. Про це у Facebook повідомив мер Броварів Ігор Сапожко, передають Патріоти України.

За його словами, раніше госпіталізована 21-річна дівчина отримала другий негативний тест на COVID-19. Вона проходила лікування в місцевій багатопрофільній клінічній лікарні.

"Другий тест також виявився негативним. Можемо говорити про перший випадок одужання від COVID-19 в Броварах", - зазначив Сапожко.

Він також додав, що станом на сьогодні в Броварах один випадок інфікування коронавірусом у чоловіка, який був у Єгипті. Мер зазначив, що він теж йде на поправку.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...