У Броварах п'яна бійка через місце в таксі завершилась стріляниною

У Броварах під Києвом сварка двох нетверезих чоловіків через місце в таксі завершилась стріляниною, зазначають Патріоти України. Чоловік вистрелив 32-річному опоненту в груди й поїхав на таксі. Життю постраждалого наразі нічого не загрожує – після надання медичної допомоги від госпіталізації він відмовився.

Працівники наряду реагування патрульної поліції та слідчо-оперативної групи Броварського районного управління поліції, прибувши на місце події, відразу вдались до оперативно-розшукових заходів.

47-річного зловмисника, який є жителем Броварів, затримали. За місцем його проживання вилучили пристрій для відстрілу гумових куль та набої.

Як стало відомо згодом, чоловіки напідпитку одночасно викликали таксі, а коли приїхало авто, не змогли визначитися, хто поїде першим.

Конфлікт спершу переріс у бійку. Потім один із чоловіків дістав травматичну зброю та вистрелив у повітря, випадково поранивши опонента в груди.

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом умисного легкого тілесного ушкодження.

Зловмиснику загрожує до 850 грн штрафу, до 200 годин громадських робіт або до року виправних робіт.

Працівники поліції проводять необхідні слідчі дії та встановлюють всі обставини події.

"Ми пишаємося, це щось виняткове": Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують триріччя

неділя, 5 травень 2024, 7:59

Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують 4 травня свій третій день народження. Вони насолоджуються цією подією вдома в Малі з батьками та шестирічною сестрою Судою. Про це пише Книга рекордів Гіннеса. Усі дев'ятеро дітей здорові та досягаю...

Нові правила: Хворих на діабет і ВІЛ можуть визнати придатними до служби й мобілізувати, - Міноборони

неділя, 5 травень 2024, 7:48

Придатними до служби в армії можуть визнавати навіть тих, хто страждає на серйозні захворювання, але зберігає достатню функціональність. Це стосується, зокрема людей із діабетом та ВІЛ, розповіла в ефірі телемарафону директорка департаменту охорони здо...