У Британії пенсіонер позбувся товстих щік - і чотири роки не міг заплющити очі

У Британії пенсіонер позбувся товстих щік – і чотири роки не міг заплющити очі

Британському пенсіонеру Піту Броадхерсту довелося летіти до Таїланду, щоб виправити наслідки невдалої пластики щік, через яку його очі перестали заплющуватися. Його історія привернула увагу видання Mirror, передають Патріоти України.

81-річний Броадхерст чотири роки не міг заплющити очі після того, як позбувся занадто товстих щік. У 2019 році він звернувся до пластичного хірурга з проханням зменшити йому щоки, які збільшилися у 1959 році через стоматологічну проблему, яку він не називає.

«У мене були пухкі щоки хом'яка. Багато років тому я зустрічався з жінкою, і вона пішла від мене. Я не міг зрозуміти, чому це сталося, адже у нас все було, ми були такими щасливими. А вона запропонувала мені пошукати відповідь у дзеркалі», - розповів британець.

Щоб зменшити чоловікові щоки, хірург провів кілька операцій, включаючи блефаропластику, проте видалив дуже багато тканин під нижніми віками, внаслідок чого очі британця перестали закриватися і почали сльозитись. Лікарі пообіцяли, що ці побічні ефекти скоро пройдуть, і призначили коригувальну операцію на повіках, яка не допомогла. Після неї Броадхерсту доводилося по вісім разів на день закапувати в очі ліки та накривати їх прогрітим у мікрохвильовій печі рушником перед сном. Ні водити машину, ні бачити обличчя знайомих він не міг, довелося покинути й улюблене хобі — стрільби.

Приватні лікарні в Британії відмовилися взятися за його проблему, а по страховці він міг зробити ще одну операцію лише через рік. Економлячи на їжі та відкладаючи з пенсії, Броадхерст накопичив 4,5 тисячі фунтів на операцію в Таїланді.

«Я можу заплющувати очі, а раніше не міг. Коли я лягаю в ліжко, я закриваю їх, і це повернуло мені приємний сон. Я чітко бачу, більше не ношу окуляри. Раніше я бачив лише темні тіні, все було розмито, а тепер усе чітко. Я більше не думаю про свої очі. Я знову нормальний, без окулярів і все бачу у вікно», - радіє британський пенсіонер.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...