У Британії пролунав потужний вибух на заводі: Вогневий шар бачили за багато кілометрів від епіцентру (відео)

У Оксфорді пролунав потужний вибух - ЗМІ

У Великій Британії, в Оксфорді пролунав потужний вибух. Про це у понеділок, 2 жовтня, повідомляє ВВС. Зазначається, що над містом здійнялася величезна вогняна куля, що "освітила нічне небо".

Як пише видання вибух стався на електростанції Severn Trent Green у Кассінгтоні, що на північ від Оксфорда. Компанія заявила, що в результаті удару блискавки вибухнув один з її резервуарів для біогазу.

Повідомляється, що ніхто не постраждав. Також повідомляється про проблеми з електропостачанням. Про відключення електроенергії заявили у Вітні, Берфорді, Чіппінг-Нортоні та Мілтон-андер-Вічвуді.

Severn Trent Green Power переробляє харчові відходи, перетворюючи їх на біогаз.

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом пожежі нафтопродуктів у Надвірнянському районі Івано-Франківської області.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...