Новий тренд: У Британії створили перший у світі антибактеріальний телефон, який "нейтралізує" патогени (фото)

Британська компанія Bullitt створила перший у світі антибактеріальний телефон, який зупиняє розповсюдження мікробів. Гаджет під назвою Cat S42 - міцний, довговічний і універсальний, до того ж він протидіє поширенню бактерій завдяки іонам срібла і його можна легко мити водою з милом. Про це повідомляє Daily Mail, передають Патріоти України.

В даний час телефон Cat S42 можна придбати за 229 фунтів стерлінгів, але моделі, оснащені антимікробною технологією Biomaster, будуть доступні лише на початку 2021 року. Згодом Bullitt планує застосувати антимікробну функцію до інших телефонів, включаючи тонкий S52 і флагманський S62.

Антибактеріальний механізм телефону протидіє поширенню бактерій завдяки іонам срібла, що вкладаються в матеріали слухавки в процесі виробництва. Хоча він не зможе нейтралізувати бактерії чи віруси, включаючи Covid-19, все ж має здатність зупиняти поширення та розмноження патогенних мікроорганізмів.

В компанії стверджують, що "активний антимікробний засіб Biomaster зменшує кількість бактерій на 80 відсотків протягом 15 хвилин і на 99,9 відсотка протягом 24 годин.

S42 є водонепроникним протягом 35 хвилин і ультраміцним - в ході випробувань його неодноразово скидали на сталь із висоти 1,8 метра.

Корпус із скла та нержавіючої сталі також захищений від бруду, пилу, сильних коливань температури та вібрацій.

Виробники телефона стверджують, що пристрій повністю водонепроникний, і його слід регулярно мити з милом та водою, дезінфікуючими засобами та навіть відбілювачем, щоб підтримувати в чистоті.

"Це життєво важливо для наших клієнтів, які працюють в медичних та соціальних закладах, - заявив Пітер Каннінгем, віце-президент Bullitt Group. - Використання телефону Cat вже дозволяє їм бути впевненими, що вони можуть мити та дезінфікувати свій телефон Cat".

Існує твердження, що віруси, в тому числі Covid-19, можна підхопити з екрану телефону, але набагато частіше він передається через контакт із людиною. Cat S42 може стати пристроєм, що допоможе протистояти пандемії коронавірусу.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...