У Британії великий морж-мандрівник зіпсував Новий рік любителям салютів (відео)

Морж на прізвисько Тор зірвав новорічний феєрверк у британському місті Скарборо. Подробиці події повідомив таблоїд Mirror, передають Патріоти України.

Великого моржа помітили на пляжі в гавані Скарборо й визначили, що це самець на прізвисько Тор, якого кількома тижнями раніше помітили у Франції, Голландії та британському графстві Гемпшир. Передбачається, що морська тварина припливла до берегів Великої Британії з Європи чи навіть Канади, і вирішила відпочити перш ніж знову вирушити до рідної арктичної зони.

Експерти з тварин із Британської служби порятунку морського життя (BDMLR) порадили міській раді Скарборо скасувати новорічний феєрверк, щоб не налякати Тора гучними звуками та не викликати стрес.

Чиновники прислухалися до них і вирішили відсвяткувати Новий рік-2023 без традиційних салютів. Як пояснив лідер міськради Стів Сіддонс, благополуччя моржа має бути важливішим за бажання побачити шоу.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...