У Британії виявили єдину у своєму роді кішку з двома носами (фотофакти)

Відомою британською благодійною організацією, яка опікується бездомними тваринами, було врятовано унікальне кошеня з двома носами. Його назвали "єдиним у своєму роді", повідомляє The Independent.

Спочатку вважалося, що в 4-річної Ненні Макфі просто один великий ніс. Унікальну особливість помітили під час огляду у ветеринарки.

Бродяжка з роздвоєною мордочкою в центрі усиновлення Cats Protection у Воррінгтоні привернула увагу та отримала прізвисько "Нені Макфі" через свою схожість із персонажем однойменного фільму з характерною формою носа. Співробітники центру усиновлення висловили своє здивування, позначивши два носи котячого як надзвичайно рідкісну знахідку.

Старша ветеринарна лікарка притулку Фіона Брокбанк сказала, що вперше в їхній практиці трапилася кішка з двома носами.

Це справжня рідкість, і, на щастя, це не завдає їй жодних проблем, — зазначила фахівчиня.

За її словами, інші вроджені вади розвитку в котячих, як-от заяча губа і вовча паща, можуть бути або успадковані, або виникнути внаслідок внутрішньоутробного розвитку.

До слова, всі котів, зокрема Ненні Макфі, перед переїздом стерилізують, тому будь-які побоювання з приводу спадкових проблем відпадуть – кошенят у неї не буде.

Чорно-білу кішку відвезли до Центру усиновлення Воррингтона, щоб підшукати їй нову домівку, бо попередні власники більше не могли про неї піклуватися через погане самопочуття та фінансові обставини.

Зазнало аварії в 1852 році: У Балтійському морі знайшли затонуле судно XIX століття з дорогим шампанським

субота, 27 липень 2024, 8:30

Польські водолази виявили у Балтійському морі затонулий вітрильник XIX століття, на борту якого було понад 100 запечатаних пляшок шампанського, вина, коштовної мінеральної води та порцеляни. Про це пишуть BBC та Washington Post, передають Патріоти Укра...

"Згідно з нинішньою нормативно-правовою базою": У Міноборони розповіли, чи планується розсилання електронних повісток

субота, 27 липень 2024, 8:22

У Міноборони розповіли, що надсилати електронні повістки чоловікам мобілізаційного віку поки не будуть. Оскільки нині для цього немає юридичних підстав. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в інтерв'ю розповів NV. Наразі...