У Британії виник скандал через допомогу біженцям із України

Жителі селища Лангтофт в англійському графстві Лінкольншир обурилися, що місцева влада придбала 12 будинків для біженців з України та Афганістану. Про це повідомляє Daily Mail, передають Патріоти України.

Вони висловили протест після того, як дізналися: на придбання нерухомості місцева Рада витратила з бюджету близько 1,8 млн. фунтів стерлінгів (близько $2,3 млн). «У нас є люди, які щосили намагаються піднятися «житловими сходами», але вони знаходять місце для біженців», – поскаржився інший мешканець Лангтофту.

Кажуть, що ціни на нерухомість у цьому селі в середньому становлять 400 тис. фунтів стерлінгів. Перші 12 будинків які будуть соціальним житлом для біженців мають по дві або три спальні, і уже готові приймати іноземців. Загалом у цій місцевості планують виділити 21 будинок для біженців.

Серед мешканців Лангтофта однак знайшлися й ті, хто з розумінням прийняв рішення влади. Зокрема, 44-річний Ліам Доддс припустив, що житло купили «зневіреним сім'ям, які хочуть перепочити», а виділення цієї нерухомості – «це найменше», що можна для них зробити.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...