У Британії закони працюють для всіх: Онуку Єлизавети ІІ позбавили водійських прав

Для Зари Тіндолл це не перше правопорушення на дорозі.

Зара Тіндолл. Фото: ВВС.

Старшу внучку королеви Єлизавети II, Зару Тіндолл, позбавили водійського посвідчення. Тепер 38-річна Зара не зможе водити автомобіль протягом шести місяців, передають Патріоти України.

Неприємний інцидент стався ще в листопаді 2019 року, але тільки зараз Зара визнала свою провину. За інформацією BBC, внучка Єлизавети II їхала на своєму Land Rover зі швидкістю 145 кілометрів на годину замість дозволених 112. Її номера потрапили на камери відеореєстраторів у її будинку в Котсуолд. Суд зобов'язав її виплатити штраф у розмірі 880 доларів і покрити судові витрати в розмірі 200 доларів.

Для Зари Тіндолл це не перше правопорушення на дорозі. У віці 19 років внучка королеви ледь вціліла, перевернувшись за кермом автомобіля. А говорити про позбавлення водійських прав строком на півроку, через одне правопорушення не можна. Найімовірніше, до такого рішення суду призвела низка інших порушень.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...