У Британії жінка придбала весільну сукню з секондхенду і знайшла в ній зворушливу записку (фото)

У Великобританії молода жінка Лора придбала сукню у секондхенді для свого весілля. Приміряючи наряд, вона натрапила на цікаву записку. Цю зворушливу історію розповідає видання The Sun, передають Патріоти України.

31-річна Лора з Бромлі на півдні Лондона відвідала благодійний магазин британського Червоного Хреста. На вітрині вона побачила красиву весільну сукню і вирішила її придбати. Сукня коштувала усього 150 фунтів стерлінгів. Жінка приміряла сукню і вона сіла на неї ідеально.

У сукні Лора виявила записку, яку залишила невідома Френ, яка подарувала свою весільну сукню британському Червоному Хресту. "Ми були на касі, бо саме збиралися купити сукню, продавець її запаковував, і ми помітили записку. Там було ім’я попередньої власниці та її номер телефону, і було сказано:"Я б дуже хотіла побачити фотографії весілля наступної власниці", - розповідає Лора.

Дівчина надіслала світлини приміряння сукні, а потім зі свого весілля попередній власниці сукні Френ. Потім після свого весілля Лора теж написала аналогічну записку і сховала у складках сукні.

Вишукана сукня знову повернулась у благодійний магазин і зараз чекає на свою наступну власницю. Сама ж Френ - перша власниця сукні, розповідає, що була здивована, коли отримала повідомлення від Лори.

"Я так зраділа, що моя сукня комусь сподобалася так, як і мені. Ми прикріпили подібну записку до сукні, сподіваючись, що той, хто її придбає, продовжить ділитися історією цієї прекрасної сукні!", - розповіла Френ.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...