У Британії жінка придбала весільну сукню з секондхенду і знайшла в ній зворушливу записку (фото)

У Великобританії молода жінка Лора придбала сукню у секондхенді для свого весілля. Приміряючи наряд, вона натрапила на цікаву записку. Цю зворушливу історію розповідає видання The Sun, передають Патріоти України.

31-річна Лора з Бромлі на півдні Лондона відвідала благодійний магазин британського Червоного Хреста. На вітрині вона побачила красиву весільну сукню і вирішила її придбати. Сукня коштувала усього 150 фунтів стерлінгів. Жінка приміряла сукню і вона сіла на неї ідеально.

У сукні Лора виявила записку, яку залишила невідома Френ, яка подарувала свою весільну сукню британському Червоному Хресту. "Ми були на касі, бо саме збиралися купити сукню, продавець її запаковував, і ми помітили записку. Там було ім’я попередньої власниці та її номер телефону, і було сказано:"Я б дуже хотіла побачити фотографії весілля наступної власниці", - розповідає Лора.

Дівчина надіслала світлини приміряння сукні, а потім зі свого весілля попередній власниці сукні Френ. Потім після свого весілля Лора теж написала аналогічну записку і сховала у складках сукні.

Вишукана сукня знову повернулась у благодійний магазин і зараз чекає на свою наступну власницю. Сама ж Френ - перша власниця сукні, розповідає, що була здивована, коли отримала повідомлення від Лори.

"Я так зраділа, що моя сукня комусь сподобалася так, як і мені. Ми прикріпили подібну записку до сукні, сподіваючись, що той, хто її придбає, продовжить ділитися історією цієї прекрасної сукні!", - розповіла Френ.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...