У британця під час посмертного дослідження виявили три пеніси. Науковці розповіли, як така аномалія впливала на життя чоловіка

Вчені вперше серед дорослих виявили чоловіка з трьома пенісами

Студенти-дослідники з Медичної школи Бірмінгемського університету у Великій Британії під час розтину 78-річного чоловіка, який віддав своє тіло для проведення досліджень, знайшли у нього три пеніси. Про це у п'ятницю, 18 жовтня, пише Interesting Engineering.

Журнал вказує, що людина, швидше за все, навіть не знала про цю аномалію.

Так, під час розтину дослідники помітили, що пацієнт мав нормальні зовнішні статеві органи, проте пізніше виявили наявність "двох маленьких додаткових пенісів, прихованих у мошонковій сумці".

"Основний і додатковий пеніс мали спільний сечовипускальний канал, який проходив через додатковий пеніс перед тим, як потрапити в основний. Найменший додатковий пеніс не мав уретроподібної структури", - підкреслили у виданні.

У Interesting Engineering зауважили, що дублювання статевого члена всередині тіла здебільшого виявляється в більш пізньому віці, викликаючи сексуальну дисфункцію, обструктивні симптоми сечовипускання та нетримання сечі у дорослому віці.

"Дифалія, або наявність двох пенісів, є надзвичайно рідкісним відхиленням, яке фіксується у одного з кожних п'яти-шести мільйонів людей. У медичній літературі описано близько 100 таких випадків. При цьому, випадок, коли у людини були присутні три різні стовбури пеніса, був зафіксований до цих пір лише один раз в історії", - йдеться у матеріалі.

Медики вказують, що людина за життя перенесла операцію з видалення пахової грижі. Проте лікар, який її робив, не вказав на аномальні відхилення пацєнта.

"Є протокол": Бойовий медик розповів, кого рятують спершу на фронті, якщо багато поранених

субота, 19 жовтень 2024, 9:10

Медики на фронті працюють за протоколом, який визначає пріоритетність надання допомоги пораненим, якщо їх одразу багато. Про це бойовий медик бригади “Азов” на позивний “Око” розповів в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua, передають Патріоти України. “У нас ...

А кажуть, що "патєрь нєт": У Росії рекордний дефіцит кадрів за всю історію

субота, 19 жовтень 2024, 9:01

Забезпеченість трудовими кадрами в Росії у третьому кварталі 2024 року ще раз оновила мінімум за всю історію спостережень. Про це повідомляється з даних ЦБ РФ, передають Патріоти України. Найгостріший дефіцит продовжують відчувати російські обробні під...