У Бучі окупанти вбили екснардепа, який не приховував проросійських поглядів та говорив про гуманність росіян

У Бучі російські окупанти вбили бізнесмена та колишнього народного депутата Олександра Ржавського. Він дотримувався проросійських поглядів та розповідав про "гуманність росіян" ще в середині лютого.Його рашисти застрелили у його ж власному будинку. Про це повідомив головний редактор "Фактів" Олександр Швець, передають Патріоти України.

За словами Швеця, відомий бізнесмен Ржавський, який встиг побувати нардепом і навіть балотувався у президенти на виборах 2004 року, ніколи не приховував проросійських поглядів. Ржавський заперечував ймовірність вторгнення РФ в Україну і ще в середині лютого заявляв, що росіяни – гуманний народ, що вони "не поводилися як фашисти в анексованому Криму" – отже, вони не нападуть на Україну і тим більше не вчинятимуть звірячих злочинів проти мирного населення.

А потім росіяни прийшли до Бучі, де Ржавський жив. "Коли в Бучу увійшли війська агресора і окупанти оселилися у його великому маєтку, Ржавський намагався з ними порозумітися. Але одного разу обурився їхньою поведінкою і відмовився наливати горілку. Був тут же безжально застрелений. У його ж будинку. На очах у людей. Московські "брати" показали йому своє справжнє обличчя. Щоб вже навіть не сумнівався", – написав Швець.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...