У будинок із твариною влучив снаряд: ЗСУ врятували ведмедя біля деокупованого Лиману (фото)

Українські військовослужбовці та зоозахисники організації UAnimals неподалік деокупованого Лимана врятували ведмедя, який отримав контузію. Наразі ведмідь проходить лікування. Про це повідомили у UAnimals, передають Патріоти України.

Коли ЗСУ звільнили Лиман на Донеччині, постраждалого ведмедя знайшли закритим у вольєрі. Приватний зоопарк опинився під окупацією, але ведмідь дивом вижив.

«Загарбники жорстоко обійшлися з більшістю диких тварин, які там утримувалися, але ведмідь залишився живим. Хоча він у жахливому стані та контужений від снаряда, який влучив у будинок, де він сидів», — кажуть зорятувальники.

Наразі команда волонтерів везе ведмедя до Центру порятунку диких тварин Наталії Попової та UAnimals на лікування. Коли стан ведмедя покращиться, він поїде на реабілітацію до Парку хижаків Ардену на Хмельниччині. «Сподіваємося, що лікування ведмедя буде вдалим і вже скоро він видужає», — кажуть зоозахисники.

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...