Оце так пощастило: У будинок хлопця впав величезний камінь, і зробив його багатим - виявилося, це цінний метеорит (фото)

Житель Індонезії Джосуа Хутагалунг виявив, що в його будинок залетів шматок космічного каменю вартістю 1,8 мільйона доларів. Тепер хлопець може кинути свою роботу трунаря і безбідно жити ще як мінімум 30 років, передають Патріоти України.

Як пише The Sun, 33-річний індонезієць знаходився поруч зі своїм будинком, коли метеорит розміром з футбольний м'яч врізався в дах. Камінь був дуже гарячим і дістати його було непросто.

"Я працював над труною поруч з вулицею перед моїм будинком, коли почув гуркіт, від якого аж затремтів мій будинок. Неначе на нас впало дерево, - поділився хлопець. - Він був дуже гарячим, через що його було складно підняти, тому моя дружина викопала його мотикою, після чого ми занесли його всередину".

Джосуа показав знахідку експертам і дізнався, що це дуже цінний метеорит. Вік каменю близько 4,5 мільярда років, а вага - 2,2 кг. Даний небесний камінь був класифікований як вуглецевий хондрит CM1/2 - надзвичайно рідкісний різновид, який, на думку вчених, містить унікальні амінокислоти та інші первинні елементи, необхідні для виникнення самого життя.

Чоловік продав метеорит одному з колекціонерів, отримавши за нього свій 30-річний оклад. За частина виручених грошей щасливчик пообіцяв побудувати церкву в своєму селі.

На Хмельниччині чоловік заявив, що не з'явився в ТЦК "через похмілля": Стало відомо, яке рішення ухвалив суд

вівторок, 30 квітень 2024, 6:50

Красилівський районний суд Хмельницької області засудив до року іспитового терміну чоловіка, який не з'явився до ТЦК після отримання бойової повістки. Фігурант пояснив, що не зміг цього зробити через "сильне похмілля". Про це йдеться у вироку, опубліко...

Для тих, у кого ностальгія? Nokia випустить "нудний телефон" - без соцмереж і додатків, але зі "змійкою"

вівторок, 30 квітень 2024, 6:44

Компанія HMD Global, яка наразі випускає смартфони під брендом Nokia, анонсувала стильну розкладачку The Boring Phone з прозорим корпусом і класичною "змійкою", передають Патріоти України. Фактично, це телефон, створений для цифрової детоксикації. У н...